fredag 6 februari 2009

torsdag + fredag

gårdagen startade tidigt och va alldeles för trött för att vara i skolan kl 8, dessutom låg det en hel del snö ute FY! inte alls roligt... inte heller 3 timmars grammatiktjöt, en i klassen lyckades iaf att dumförklara sig själv riktigt ordentligt, har väntat på detta sen vi startade kursen alla dessa meningslösa frågor... sen vart det lunch med brudarna gött att äta och att tjöta lite ;) får ta tillvara på de tillfällen som finns då skaran inom en snar framtid kommer att minskas :( käkade på en asiatbuffé där de även har en sushibuffé och det tog en gubbe verkligen tillvara på, tror att han mölade i sig minst 30 bitar sushi!!! efter en relativt lång lunch bar det av hemmåt, lägenheten skulle städas och sen bort till teddy för att tvätta och dricka lite kaffe, sen tebax till "min" sida och ner till bovärden för att få hjälp med avloppet i badrummet, sen hem å fortsätta med städandet...

dagen började tidigt, diskade och sedan lite frukost och slappande i soffan, sen iväg på äventyr med teddy, vilket resulterade i höjda ögonbryn på a6 parkering, teddy och jag var bara tvugna att föreviga detta ögonblick, som sagt folk i jkpg kan INTE köra bil!!! sen bar det av till maxi för matshopping inför helgen, vilket resulterade i en väldigt full kyl för en gångs skull, sen hem och packa upp och forsätta med städandet, nu är det iaf städat här och dessutom är avloppet i badrummet fixat :) inget mer världshav efter en dusch :) den förbannade hyllan är äntligen på sin rätta plats och har fyllts med diverse saker... var hemma hos teddy en sväng för att fika lite då människan har fått bakmani och det var faktiskt gott och jag lever ju fortfarande ;) efter fikandet var det dags att återvända hemmåt och förbereda inför morgondagen, undra hur fasen man ska hinna med allt, men det ska gå!

imon är det besök :)

imon börjar även nåt som man tyvärr inte kan undgå att få värdelös information om vart man än vänder sig, melodifestivalen, när ska de inse att alla verkligen inte bryr sig ett jädrans dyft om vem som vinner eller vem som har en nakenchock och liknande!!

1 kommentar: