lördag 24 januari 2009

lördag

började med att slöa lite i soffan med att se på skidor i olika former, samtidigt som jag gjorde lite annat... har under dagen tagit det väldigt lugnt och ser ut att bli samma imon med, fast med lite mer plugg har en uppgift tills på fredag som ska börjas med.

just nu spelas de sista minutrarna av matchen mellan sverige å frankrike i handbolls vm, ser inte lovande ut undrar vad som hände någonstans i början av första halvleken... nu fick även oscar carlén ett rött kort för nåt, bra jobbat grabben!! vad jag inte förstår är varför de byter ut nån som är bra på planen å sätter in nån som inte alls har producerat, idag har det vart skandalöst dåligt spel av svenskarna och hoppas att nån ger dom en rejäl utskällning så att de börjar förstå att man inte kan spela på samma sätt som de gör nu....synd att lundströms vad inte höll, kul att fahlgren har fått chansen idag och gjort det hyfsat bra, men snälla kan nån få tyst på ekwall!!! låt spelarna och tränarna få vara koncentrerade på det de ska göra och det som pågår nere på planen, sätt inte upp en mikrofon rätt upp i nyllet på dom!!

nu blir det film, vet inte vilken men ska nog hitta nån bra i samlingen... har lyssnat på samma låt dagen igenom, kan inte hjälpas han gör den så bra :P

2 kommentarer: